Online logboek

Kijkt u ook altijd op tegen het bijhouden van de administratie na het uitvoeren van werkzaamheden? En bestaat uw gegevensverzameling ook nog steeds uit talloze papieren archieven? Databook maakt het mogelijk om een hoop tijd en moeite te besparen bij administratieve werkzaamheden. Ons unieke systeem is eenvoudig in gebruik, en kan daarnaast beheerd worden vanaf meerdere apparaten. Benieuwd geworden naar ons online logboek? Lees dan vooral verder!


Gebruiksgemak online logboek

Omdat wij administratieve werkzaamheden zo snel en eenvoudig mogelijk willen laten verlopen, hebben wij het online logboek zo praktisch mogelijk proberen te ontwikkelen. Dit werkt als volgt:

  1. Zodra de onderhoudsbeurt (of een andere werkzaamheid) verricht is, kunt u deze gegevens doorvoeren in de online database. Op basis van deze gegevens biedt Databook u vervolgens de mogelijkheid om een unieke qr-code te printen.
  2. Wanneer er in de toekomst op locatie een reparatie of een andere onderhoudsbeurt plaatsvindt, kan men eenvoudig wijzigingen of updates in de database doorvoeren.
  3. Op deze manier ontstaat er een uitgebreid online logboek die bij uitstek zeer geschikt is voor regulier onderhoud. Daarnaast zien wij dat een online logboek ook vaak wordt gebruikt bij inspecties omtrent brandveiligheid.

 

Ervaar Databook zelf

Wanneer u in het vervolg uw papieren archieven eenvoudig online wilt bijhouden, biedt Databook de uitkomst. Voor maar €60 per maand, kan het oude archief de prullenbak in en bespaart u tijd voor de leuke dingen van het leven! Het is echter begrijpelijk dat u nog meer vragen heeft over ons product, en de werkwijze ervan. In dit geval kunt u contact met ons opnemen. Ons team met jarenlange ervaring helpt u graag verder!

Hans Laufer
Heb je een vraag?

Neem contact met ons op