Onderhoudslogboek

Het digitale logboek van Databook is niet alleen geschikt voor het registreren van brandveiligheid, maar ook voor het bijhouden van regelmatig onderhoud. Wanneer er namelijk een controle of reparatie aan bepaalde apparatuur wordt gedaan, is het van belang om deze gegevens correct en geordend bij te houden. Meestal wordt dit nog gedaan door gebruik te maken van pen en papier. Hier kan echter veel tijd en moeite in gaan zitten. Met een digitaal onderhoudslogboek voorkomt u dit en is het registreren van gegevens zo gedaan!

Het fijne aan een onderhoudslogboek

Bij Databook willen wij het registreren van doorvoeringen zo eenvoudig en snel mogelijk maken. Dit is dan ook terug te zien in de werking van het digitale onderhoudslogboek. Bij uw eerstvolgende onderhoudsbeurt kunt u belangrijke gegevens invoeren in onze online database. Aan de hand van deze gegevens print u een QR code die u op de locatie van de werkzaamheden plaatst. Zodra deze locatie in de toekomst weer een inspectie of reparatie vereist, scant u eenvoudig de code en heeft u binnen enkele seconden de gegevens uit het onderhoudslogboek inzichtelijk. Deze kunnen vervolgens gemakkelijk worden bijgewerkt of aangevuld. 

Nadere informatie

Het is begrijpelijk als u nog vragen heeft over Databook, het digitale logboek of de prijzen van ons product. In dat geval kunt u contact opnemen met ons team. 

Hans Laufer
Heb je een vraag?

Neem contact met ons op