Logboek brandwering

Krijg digitaal toegang tot alle veiligheidsdocumenten op het gebied van brandwering tijdens een controle of een bezoek van de brandweer met het logboek van Databook. Het logboek, speciaal gemaakt voor brandwering, is op afstand uitleesbaar en maakt het onderhoud eenvoudig. Een logboek moet namelijk geen “hogere wiskunde” zijn en met alleen een toetsenbord en muis door iedereen te gebruiken zijn. Het is ingericht om te voldoen aan alle wettelijke eisen op het gebied van (brand)veiligheid.


Online logboek

Middels een QR-code wordt informatie over de huidige status van brandveiligheid eenvoudig toegankelijk en kan er direct een wijziging worden gedaan in het online logboek. Een papieren archief is namelijk vaak erg tijdrovend, niet overzichtelijk en kan leiden tot een verhoogde werkdruk tijdens de administratie. Hiervoor is het online archief de oplossing, je registreert namelijk heel gemakkelijk wijzigingen of werkzaamheden in het logboek. Daarna plak je op de locatie van een reparatie of uitgevoerde werkzaamheden een QR code die vervolgens gescand kan worden vanuit het systeem. Middels deze code is iedereen op de hoogte van de uitgevoerde werkzaamheden of aanpassingen. Dit voorkomt misverstanden of onnodig dubbel werk.

De stickers kunnen worden gescand met mobiel of tablet, wanneer er een fout is gemaakt in het logboek kunt u deze direct verbeteren. Het logboek is namelijk door alle gemachtigde personen binnen jouw organisatie aan te passen.

Wilt u meer weten over Databook? Neem gerust contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Hans Laufer
Heb je een vraag?

Neem contact met ons op