Over ons

Databook is ontstaan vanuit de behoefte om het registreren van doorvoeringen in de breedste zin van het woord eenvoudig en snel te archiveren.

Logboeken worden vaak handmatig uit- en bijgewerkt. Dat is omslachtig en tijdrovend. Databook® heeft een logboek ontwikkeld vanuit de visie dat een logboek geen “hogere wiskunde” moet zijn. Met andere woorden: iedereen die weet hoe een toetsenbord eruit ziet en er wel eens mee werkt moet het logboek kunnen maken.

Naast eenvoud moet een logboek alle relevante gegevens bevatten die betrekking hebben op de objecten en/of op de situatie waar een log van moet komen. Of dit nu wettelijk is bepaald (Bouwbesluit) of puur vanuit gemak voor het onderhoud van objecten. Daarin is Databook geslaagd. Met het logboek van Databook kunt u alle zaken waar u een logsysteem van wenst onderhouden. Het logboek van Databook is dusdanig ontworpen dat met een eenvoudige aanpassing het systeem inzetbaar is bij vrijwel elke vorm van onderhoud. Denk hierbij o.a. legionella systemen, kleppen, deuren, blussers, auto, brandveilige doorvoeringen enz.

Het Databook systeem is betaalbaar gehouden. Vraag bij ons een offerte aan. Wanneer u van een standaard situatie uit kunt gaan, kunt u de prijslijst downloaden.

Hans Laufer
Heb je een vraag?

Neem contact met ons op