Probeer Databook zelf
Prijslijst doorvoeringen

Prijzen

De jaarlijkse kosten voor het gebruik en onderhoud van het programma bedragen € 60,00 per maand. (€ 720,00 per jaar). Daarnaast koopt u een hoeveelheid regels/sparingen in voor een eenmalig bedrag.

Facturering vooraf per jaar in januari van het betreffende jaar. Bij tussentijds instappen worden resterende maanden tot 1 januari berekent. De lopende maand voor de 15e van die maand wordt als volle maand berekent. Wanneer er na de 15e een contract wordt afgesloten wordt er gefactureerd van af de 1e van de daarop volgende maand. Download hier de prijslijst met alle prijzen.

Doorvoeringen/Sparingen

Lay-out wijzigingen

Het is mogelijk om de lay-out van het programma op maat te maken. Uw eigen NAW gegevens en logo kunnen worden gebruikt. Veranderingen aanbrengen binnen de standaard lay-out zoals het bijplaatsen van opties is ook mogelijk. Voor deze werkzaamheden wordt een offerte overlegt met daarin uw wensen verwerkt

Eigen website

Uw logboek systeem wordt op een website geplaatst die specifiek voor u is. De naam van uw bedrijf aangevuld met log.nl zal in de regel de URL van deze website zijn. De kosten voor deze service zijn opgenomen in het jaarlijkse abonnementsgeld.

Modules

Naast het basis pakket kunt u er ook voor kiezen om een afprijs module te koppelen aan het pakket. Hiermee kunt u na het invoeren de prijs bepalen ter facturatie. Dit bespaart u veel tijd en daarmee kosten. Wanneer u werkt met vaste stuksprijzen kunt u met deze module eenvoudig bepalen wat u moet factureren. U kunt binnen deze module aangeven welke regels/doorvoeringen moeten worden berekent. Het programma berekent deze en totaliseert de gegevens. Met deze optie kunt u aanzienlijke tijdsbesparingen behalen. Het tweemaal invoeren van de gegevens hoeft niet meer om een factuur te kunnen verzenden. Uw logboek is ook direct gereed en u kunt, indien gewenst, het te facturen bedrag en het logboek in 1 actie gereed hebben.

De aanschafkosten voor de module afprijzen bedraagt eenmalig € 750,00.

Off-Line werken

U kunt in het programma werken zonder een internet aansluiting. Voor u naar de werkplek gaat kunt u de programmatuur downloaden en na het bewerken weer synchroniseren met het online programma.

 

Hans Laufer
Heb je een vraag?

Neem contact met ons op