Papieren archief

Werkt u ook nog met een papieren archief? En is dit archief erg onoverzichtelijk waardoor het veel tijd kost om de juiste documenten te vinden? Wij horen van veel ondernemers (met name in de bouwsector) dat hun ouderwetse, papieren archief resulteert in veel onnodig zoekwerk en daardoor een verhoogde werkdruk. Als dit herkenbaar voor u is, lees dan vooral verder. Wij hebben namelijk de oplossing!

Databook biedt uitkomst; het online archief

Databook is de vervanger van het papieren archief waarin alles digitaal kan worden vastgelegd. Van werkzaamheden tot notities en documentatie; alles wat u nodig bent, is verzameld op 1 centrale (digitale) locatie. Om de werking van het systeem duidelijk te maken, schetsen wij hieronder een kort scenario.


De werking van Databook

Stel u voor: er worden werkzaamheden verricht in de bouw en het afgeronde werk dient geregistreerd te worden. Normaliter zou dit met pen en papier gebeuren en verdwijnen de documenten in een grote map, maar dat doet u nu digitaal. Via een laptop, tablet of telefoon voert u de gewenste data in.

Zodra de data correct is ingevoerd, print u een QR-sticker om deze vervolgens te plaatsen bij het afgeronde werk. Door de sticker in de loop der tijd te scannen met uw telefoon of tablet, haalt de systeem alle ingevoerde data weer op. Hierdoor kan er tijdens een inspectie of controle worden beoordeeld wat de status is van het verrichte werk

Doordat alles digitaal toegankelijk is, kan er op ieder moment van de dag een wijziging worden aangebracht. Hierdoor creëert u een digitaal logboek van uw administratie die voor meerdere partijen toegankelijk is.

Verkrijgbaar in verschillende pakketten

Databook is verkrijgbaar in 3 verschillende pakketten zodat iedere ondernemer betaalt wat hij/zij echt nodig is. De pakketten zijn als volgt:

  • Lite (slechts de basis uitvoering)
  • Standaard (Backup, calculatie, offertes, facturatie, defectmelding per e-mail)
  • Premium (Backup, calculatie, offertes, facturatie, defectmelding per e-mail, tekeningen, offline toegankelijk)

Voor een demo van Databook of een advies op maat, kunt u het beste contact met ons opnemen.

Hans Laufer
Heb je een vraag?

Neem contact met ons op